Jump to content
Game-Labs Forum

Beeekonda

Members
  • Content Count

    1,284
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Beeekonda last won the day on May 9

Beeekonda had the most liked content!

Community Reputation

1,914 Excellent

4 Followers

About Beeekonda

  • Rank
    Commander
  • Birthday January 13

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Лох-ПВПшер
  • Interests
    Massive Anime Tits

Recent Profile Visitors

1,144 profile views
  1. We dont like it on PVP server too...... but..... who cares what we like, right?
  2. Можно запилить серч бокс который будет сортировать дропдаун? И такую же штуку для ДЛС кораблей. Страховка осталось старой. Тик/Вайт буцик. Одно дерево обойдется в 940к + 725к за крафт. Можно запилисть какую нибуть бонусную минималку для DLC кораблей? Что-то в духе G3-H3-C3?
  3. Let me know when you want to get your ship
  4. So by multiplying amout of resources we want by the % of each labour reduction we get the answer, right? WRONG! First we make a shortcut 10% and 40% will be (1 - 0.1) * (1 - 0.4) = 0.54 20% and 40% will be (1 - 0.2) * (1 - 0.4) = 0.48 so, for lvl3 and bonus 60 logs is 60 * 0.48 = 28.8 hours and it rounds up to 29 90 logs is 90 * 0.48 = 43.2 hours and it rounds up to 44. We are being ripped off here but ok. At least it makes SOME sense. 2000 logs is 2000 * 0.48 = 960 HOURS!!!!! ITS NINE HUNDRED SIXTY. NO DECIMAL. SO HOW THE HELL IT BECOMES 961? pls expain
  5. So I've spent some time trying to figure out the exact way LH discounts works. First thing I did is tried to figure out how much Labor Hours it actually takes to produce 1 fir log by trying different inputs. LVL3 Farm + Port Bonus 1 log = 1 hour 2 logs = 1hours 3 logs = 2 hours 4logs = 2 hours X logs = X/2 Hours will continue till 40 when this will no longer be a case. 40 logs = 20 hours 50 logs = 24 hours 60 logs = 29 hours 70 logs = 34 hours 80 logs = 39 hours 90 logs = 44 hours I was doing this untill I got to 2000 logs 2000 logs = 961 hours 2000 logs (which is also 2000 BASE LH needed) gets a reduction from the bonuses becomes 961 HOW? After spending over an hour trying to figure this out I found my LVL2 Fir Farm on my alt and tried to get 2000 logs out of it: 2000 logs = 1080 hours - LVL2 gives 10% reduction and PORT BONUS gives 40% I started working on this thing First lets write it down as somewhat equasion looking X * Y = Z 2000 * Y = 1080 Y = 1080/2000 Y = 0.54 and 2000 multiplied by 0.54 is indeed 1080 Now we need to figure out how 10% and 40% (or 0.1 and 0.4) turned out to be 0.54 (1 - 0.1) * (1 - 0.4) = x 0.9 * 0.6 = 0.54 So, LVL2 farm + Port Bonus: 2000 * (1-0.1) * (1-0.4) = x 2000 * 0.9 * 0.6 = x x = 0.54 Then I did the same for lvl3 farm and bonus 2000 * (1 - 0.2) * (1 - 0.4) = x 2000 * 0.8 * 0.6 = x x = 960
  6. So I was doing some trivial calculations to figure out the impact of wood price change when I stumbled on this problem 2000 * A = 961 I was trying to figure out the price of a ship in BOTH reals and Labor Hours. There is 2 ways you can reduce amount of Labor Hours: Increasing your "Farm" level to 2 and 3 to get 10% and 20% LH reduction respectivaly. Having 40% Labor Hours Reduction activated in your port In lvl1 Fir Farm 1 fir log requires 1 Labor Hour 1 fir = 1 LH So, Lets say you have Fir Farm lvl3 AND you have your LH Reduction activated. Thats 20% and 40% reduction right? The most simple way to calculate it would be: A * (1-(B+C)) = D ,where A is a number of Fir Logs that we want to extract AND the base amount of LH that you will need B is LH reduction provided by FIR LVL3 bonus C is LH reduction provided by port LH Reduction bonus D is your result - the Amount of Hours you will need after applying all reductions to A Trying to get 2000 fir logs using this approach will give you following result 2000 * ( 1-(40% + 20% )) = D 2000 * (1-(0.4 + 0.2)) = D 2000 * 0.4 = 800 Simple math. 2000 fir logs would require me 800 Labor Hours, because I have 60% LH reduction if you arent really good in such basic math I could even proove it for you: 100% - 40% = 60% 60% we can write it down as 40% + 40%/2 We know that 40% is 800 60% = 800 + 800/2 = 800+400=1200 60% + 40 % = 100% 1200 + 800 = 2000 Case solved. This topic now might be closed by moderators. Right? WRONG! And by the way. The person who will manage to convice me that his answer IS RIGHT shall recive this beautifull ship
  7. TOXIC vs BSTD Gank El Classico of Naval Action
  8. @Moscalb Мускуль где патчноуты по ТТХ кораблей?
  9. "Pirates" after "council" voted to not help Swedes in the war against Russia RHB and REBEL comes to help Swedes WTF comes to kill Swedes SNOW and ME comes for whatever PVP
×
×
  • Create New...