Jump to content
Game-Labs Forum

IIN8II

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About IIN8II

  • Rank
    Artist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/n8playsgames

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

246 profile views
  1. That is great. if you can cut to just the explosion and send that to me.
  2. Thank you so much everyone for participating. Sorry for all of the confusion surrounding the first battle. You can blame me for that.
  3. messing around with some cinematics in NA. Love the stormy weather.
  4. I do not use sweetfx. I think it would be great if someone is able to get it working for NA though.
  5. Thank you everyone! I typically use Epidemic sound for my videos so I don't have to worry about copyright issues.
  6. Made another trailer for this great game. Looking forward to the open world! Other Trailers
  7. Is there any way to disable the white haze on the water that shows the focus of your cannon fire? disabling the HUD does not remove it. (I am asking for film-making purposes)
  8. just reinstalled. Shadowplay works for everything but NA still.
  9. Hmmm interesting. I guess I will have to try reinstalling, again..... lol
  10. Glad I am not the only one. Perhaps I can try to roll back a few patches and see if it comes back. I may have to do this. Although it only works with a certain windows them which I do not have.
  11. When I first ran Naval Action my Nvidia shadowplay worked just fine. I had switched the game into windows mode for a while (Shadowplay does not work in windowed). However, now that I have switched back to full shadowplay no longer recognized NA. I have done a lot of research on the Nvidia side and I am thinking that for some reason my computer/GPU still thinks NA is in windowed mode. Is there anyway to reset my game config? I have uninstalled and reinstalled both Shadowplay and NA several times. Cheers. IIN8II
×
×
  • Create New...