Jump to content
Game-Labs Forum

AsgardGamingDrakiren

Ensign
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

AsgardGamingDrakiren's Achievements

Landsmen

Landsmen (1/13)

2

Reputation

  1. Det är lungt jag har noterat ditt namn manne ett antal gånger i Swedish chatten Vi alla borde köra en gemensam jätte attack emot någon nation, typ Community/ Nation Event någon helg eller så.
  2. Tommy that ain't happening, Asgard Gaming är en svensk spelförening och kommer spela som Sverige. och det har iof Redan börjat. Btw KM såg din tråd om vårat Star Citizen bås på DH, prat har faktist varit om att visa Naval där med, måste dock ta det pratet med övriga i Styrelsen samt prata med Naval Action Devs. Vi har börjat att planera in DHW 2015 redan - kom precis hem från DHS men pratet är redan i full gång. Kan komma in på våran TS om du känner för det för att antingen Joina eller köra CO-OP här i Naval Action, eller lira andra spel. ts3.asgardgaming.se Dem jag vet spelar idag i Open är följande personer. Fenrisulven Jorund The Doctor (Styrelsemedlem) Vansinnes (Styrelsemedlem) Drakiren (jag) (Styrelsemedlem) Solhall Säkert ett par till, vet att vi har många som är intresserade och vill spela. MVH Asgard Gaming
  3. Dem största spelen vi har idag är följande Star Citizen Arma 3 Space Engineers Heroes and Generals Elite Dangerous Flera av våra medlemmar har blivit intresserade utav Naval Action och vi växer säkert även hära. Mvh Drakiren Styrelse Medlem Asgard Gaming.
×
×
  • Create New...