Jump to content
Game-Labs Forum
Sign in to follow this  
Ilan2412

Can't see the ship

Recommended Posts

Hey!

 

I entered the game created the player and when I press the SAIL button the only thing I see is the big blue sea and no other hit key helps and no camera rotation.

 

Can you please help me?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe try deleting the player you just made, log out then start again... no idea if this will help but maybe the player you made got corrupted somehow?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey!

 

I entered the game created the player and when I press the SAIL button the only thing I see is the big blue sea and no other hit key helps and no camera rotation.

 

Can you please help me?

 

Good morning sir.  I'm very sorry you're having trouble.

 

Please post your system specifications here.  Most importantly your video card make/model.

 

Thanks!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning sir.  I'm very sorry you're having trouble.

 

Please post your system specifications here.  Most importantly your video card make/model.

 

Thanks!

Nvidia Gtx 650TI 

this is my graphic card :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That card should run the game.  Are your video card drivers updated?

 

Also, try to have Steam reinstall, you might have had a bad installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That card should run the game.  Are your video card drivers updated?

 

Also, try to have Steam reinstall, you might have had a bad installation.

Hey,Sorry I didn't reply I am actually serving right now in the army so I wasn't home...

 

well my steam is updated and I reinstalled the game and still today right now it still keeps happening I just can't see anything only the blue sea....

 

Really confused here.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-4822-0-13064100-1443947646_thumb.jpgpost-4822-0-13654800-1443947649_thumb.jpgHey guys!

 

I'm still having this problem and I sent the pic in-game by the bug reporter......

 

but for now any ideas how to fix it? (the pic is attached to here as well)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

attachicon.gif2015-10-02_00002.jpgattachicon.gif2015-10-03_00001.jpgHey guys!

 

I'm still having this problem and I sent the pic in-game by the bug reporter......

 

but for now any ideas how to fix it? (the pic is attached to here as well)

Seems to be something with your connection. Something is being blocked. I had this problem at school because they have the ports closed of the network at school. So either your firewall is blocking it or the port of your network is closed.

 

Those are just my thoughts on it. Not sure if this is the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be something with your connection. Something is being blocked. I had this problem at school because they have the ports closed of the network at school. So either your firewall is blocking it or the port of your network is closed.

 

Those are just my thoughts on it. Not sure if this is the case.

I'll check it, thanks for the reply :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The thing is that I see this sreen right after a long waiting on the loading screen, I mean I see the loading screen for a quite a long time and then I see the no ship clear see screen............ tried the Home pressing didn't work :'( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately issue related to your networking - game couldn't connect to open world services. Try looking into your router/modem/firewall settings to check that game and ports used by game is not blocked

OW uses 3270 and 21020-21036 ports (both TCP and UDP)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...