Jump to content
Game-Labs Forum
Sign in to follow this  
Liq

Repair bug

Recommended Posts

In the Port Battle for Conttoy, 25.02.2020, I encountered a strange bug.

First repair was normal. Repaired hull, nothing unusual. Second repair cycle first didn't want to trigger for some reason, so I pressed 5-1 again. Then I had a max. crew of 907 on the repair - which is twice the regular crew requirement for a repair on a buc. It also repaired way more than it should have on a regular repair. I was down to less than 50% HP and the repair recovered everything up to 100% HP. So I basically just did 2 repairs for 1 Repair cooldown. Did not have any knowledge slots unlocked. Huh.

The next repair - After the cooldown was done, I repaired Rigging. However, the repair did not start. Yet the Cooldown did reset and I got a new 10min30 timer.

Sent an F11 report.

79d0136505022ab740d6b0e1e455e6f3.png

Edited by Liq
  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for the report, under investigation. 

Previous case from @OkiDokki was not reproduced unfortunately 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Nixolai said:

Seems like you are activly trying to get it tho :rolleyes:

Just trying to repair as early as possible to not waste a single second ;) Also it only triggers once every 30 times or so. Dont know what's going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...