Jump to content
Game-Labs Forum
Ink

Ship freezes in battles - Please report via F11 and on the forum

Recommended Posts

Captains,

If your ship have frozen in battle for no apparent reason - please report in support section on the forum. Tell us your nickname, date and approximate hour of the freeze. Also please make sure you report it via F11 in-game bug report function.

Thanks in advance.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had some weird "freezing" issues today, couldnt log back in again for quite a while

also launched the bug reporter

starting @02:51:50

 

 

Edited by Liq

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здраствуйте ,мой ник в игре Ivan V ,Мой корабль застыл в бою и я мог управлять только парусами ,хоть и корабль плыл у других игроков ,но у меня на экране он стоял на месте .И да , корабли противников у меня тоже стояли на месте ,а ветер не соответствовал тому который был на самом деле Я потерял фиолетовый Snow с бонусом "поворотливый " бонусов там не было .Прошу как-то это исправить и по возможности вернуть корабль .Репорт был отправлен 23 Января в приблизительно 19:00 по Московскому времени

20200123192156_2.JPG

20200123193310_1.JPG

Edited by Ivan V

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ivan V

Вам вчера вечером было отправлено игровое письмо и сообщение с просьбой проверить целостность игровых файлов в Стиме. Просьба отписаться по результатам

Share this post


Link to post
Share on other sites

я ответил .Я не знаю помогло ли это,а не что то другое ,но сейчас вроде все нормально,то есть это моя проблема и корабль не вернуть?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ivan V said:

я ответил .Я не знаю помогло ли это,а не что то другое ,но сейчас вроде все нормально,то есть это моя проблема и корабль не вернуть?

 

К сожалению, данная ошибка не вызвана игрой, Вы не удаляли у себя какие-нибудь файлы из папки игры в Стиме?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Tiedemann said:

this has happened to me sometimes some weeks ago, but i thougth was a connection issue not a bug, so i dindt make any report.

Edited by Despe

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

suddenly the complete game stopped

https://gyazo.com/0865aec666cd56aa8d601893754e3353

 

f 11 report sended ,but no sent button available

(at least i think i sent a report by the lighted button on the bottom of the f11 window )no nab available in battle)

automatic crash report sended but seemed empty

 

Edited by Thonys

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Thonys said:

 

suddenly the complete game stopped

https://gyazo.com/0865aec666cd56aa8d601893754e3353

 

f 11 report sended ,but no sent button available

(at least i think i sent a report by the lighted button on the bottom of the f11 window )no nab available in battle)

automatic crash report sended but seemed empty

 

Greetings, 

Do you have a screenshot with the problem perhaps? It looks like a temporary connection issue on your side

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ink said:

Greetings, 

Do you have a screenshot with the problem perhaps? It looks like a temporary connection issue on your side

i think also it was a temp connection issue .

probably>  starting chrome browser.

although i had never had a issue before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...