Jump to content
Game-Labs Forum
Shecky

Graphics issue - no water.....

Recommended Posts

Just installed the game and on the Home page and the Sea battle Tutorial, the ships are seemingly floating in space. Is there a graphics setting I am missing?

Edited by Shecky
misspellings

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to run the tutorial the ships appear to be in a dense fog bank with rapidly moving vertical bright rectangles and circular bright spots in the foreground. I installed the c++ 2017 redist with no apparent effect.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Velologist said:

When I try to run the tutorial the ships appear to be in a dense fog bank with rapidly moving vertical bright rectangles and circular bright spots in the foreground. I installed the c++ 2017 redist with no apparent effect.

 

Greetings, have you tried other games to check if there are similar issues?

Also, have you sent a game report via F11 button?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/14/2020 at 1:29 AM, Ink said:

Greetings, have you tried other games to check if there are similar issues?

Also, have you sent a game report via F11 button?

Hearts of Iron IV runs without any apparent issues in Windows (I am running Windows 10 via Parallels on my MacBook Pro 16 inch with 8 i9 cores - 4 dedicated to Windows - and 64 GB RAM - 32 GB dedicated to Windows - and I have the upgraded graphics option). The F11 report was the first thing I tried though I couldn't include a screen shot with that.

Thank you for looking into this.

eds8orB.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

This game is not supported on Mac OS which could be causing a problem even if you are running Windows. Although I am not a Mac user, my guess that it would be a potential issue from using a VM (I believe that's what running in parallel means) rather than dual booting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hearts of Iron is a poor example because it has native support for Mac OS where AOS does not. My idea is that that because you are using a VM, it is screwing with the game because of the lack of support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...