Jump to content
Game-Labs Forum
Sign in to follow this  
RickC

No port bonuses

Recommended Posts

My clan (CSR) is friended with USNA clan and we have invested in Saint Marys.  They are receiving port bonuses on ships built there but I am not.

 

Sent an F11 bug report but I was wondering if this has happened to anyone else.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, RickC said:

My clan (CSR) is friended with USNA clan and we have invested in Saint Marys.  They are receiving port bonuses on ships built there but I am not.

 

Sent an F11 bug report but I was wondering if this has happened to anyone else.

it says ASP clan is the port owner. You have to be in their friends list to be able to craft with their bonuses

ce1d09e336860ba5a04767fd4dc06c85.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Beeekonda said:

it says ASP clan is the port owner. You have to be in their friends list to be able to craft with their bonuses

 

You're looking at the wrong server I bet. These guys are from the Dark Lands (PvE-server).

Btw, solution should be for port owning clan to change the port setting for Investment rights to: "Clan & Friends".

Edited by Anolytic

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Anolytic said:

You're looking at the wrong server I bet. These guys are from the Dark Lands (PvE-server).

Btw, solution should be for port owning clan to change the port setting for Investment rights to: "Clan & Friends".

yep, sry

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Anolytic said:

You're looking at the wrong server I bet. These guys are from the Dark Lands (PvE-server).

Btw, solution should be for port owning clan to change the port setting for Investment rights to: "Clan & Friends".

It has always been set at Clan & Friends.

Edited by RickC
edit: resolved. Apparantly losing then retaking the port changed that setting. TY!

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Anolytic said:

You're looking at the wrong server I bet. These guys are from the Dark Lands (PvE-server).

Btw, solution should be for port owning clan to change the port setting for Investment rights to: "Clan & Friends".

This situation happened after the AI took the port and we took it back.  Everything worked fine before that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...