Jump to content
Game-Labs Forum

Issue with Smuggler battle


Fnkershner
 Share

Recommended Posts

I was playing the Smuggler battle and I had 2 issues -

first I had a group of Marines run back to the boats that they landed in and I could not get them to return.

second I sent 160 Marines to the primary base which was defended by 32 Spanish Marines. My troops were arranged in the trees and the Spanish troops were in the open. yet my troops broke and ran. This does not seem likely considering the numbers. This happened several times before I was able to take possession of the supplies and go to the embarkation point.

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Fnkershner said:

I was playing the Smuggler battle and I had 2 issues -

first I had a group of Marines run back to the boats that they landed in and I could not get them to return.

second I sent 160 Marines to the primary base which was defended by 32 Spanish Marines. My troops were arranged in the trees and the Spanish troops were in the open. yet my troops broke and ran. This does not seem likely considering the numbers. This happened several times before I was able to take possession of the supplies and go to the embarkation point.

Greetings, could you please clarify if you sent F11 bug report as well?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...