Jump to content
Game-Labs Forum
DanseMacabre

Camera in OW don't moved

Recommended Posts

Hi!

I have a problem with camera in the open world.

I clicked right button mouse and move mouse but camera don't moved. 
Right click works in game (in video example i'm open map and use right clicks for set azimut)

Game parametrs setted as default.

Game runned by Parsec (Cloud gaming, like as remote desktop), I can provide for the test cloud-pc.

I'm made report (ingame nick DanseMacabre)

Any ideas?

 

Example video on youtube

Edited by DanseMacabre

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, DanseMacabre said:

Hi!

I have a problem with camera in the open world.

I clicked right button mouse and move mouse but camera don't moved. 
Right click works in game (in video example i'm open map and use right clicks for set azimut)

Game parametrs setted as default.

Game runned by Parsec (Cloud gaming, like as remote desktop), I can provide for the test cloud-pc.

I'm made report (ingame nick DanseMacabre)

Any ideas?

 

Example video on youtube

Captain, have you tried to contact cloud gaming support team? We have not tested the game for cloud gaming service functionality though, thus we cannot guarantee it is fully supported. 

There was a similar topic in past:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

20 hours ago, BernardBUBU said:

Étrange ... as tu essayé de toucher CTRL sur le clavier pour réactiver la vue?

 

Salut! (Sorry, i'm reply only english or russian) CTRL uses in the Battle Mode, not in the Open World. (but i will test today this case)

18 hours ago, Ink said:

Captain, have you tried to contact cloud gaming support team? We have not tested the game for cloud gaming service functionality though, thus we cannot guarantee it is fully supported. 

 

No, the cloud gaming service has nothing to do. Other games, based on Unity, work fine (with the same mechanics of a camera).
May be you somehow incorrect in the code do subscribe events for mouse processing (or use too low-level events).
Please note: this problem occurs only in one mode (open world), in other modes everything works fine.

Remember, please: I can provide for the test cloud-pc. Or i can act as tester, if you write instructions or/and test-plan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...