Jump to content
Game-Labs Forum

Something wrong with the game


AgeOfSailsTheAdmiral
 Share

Recommended Posts

So I haven't been playing the game for some t ime, cuz Im waiting for the campaign part. Yesterday I startet det game up, it wanted to update, I accepted it, after several update and some **gb downloaded, I happily startet the game, but the right side with the ships was just not fully done(no water, they were flying in the air) and the only thing I could do, was to quit the game. Then I tryed to "repair" the game, as an option. It startet with a little update and was finish in 5min or so. I startet the game in hope of that the campaign still was there, but it wasn't. Damn it! Then I went for the first option, "update" it, and the same issue, when I startet the game. Why? Can somebody give me an reasonable explanation for this. Am I doing something wrong or is it just the game?

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, AgeOfSailsTheAdmiral said:

So I haven't been playing the game for some t ime, cuz Im waiting for the campaign part. Yesterday I startet det game up, it wanted to update, I accepted it, after several update and some **gb downloaded, I happily startet the game, but the right side with the ships was just not fully done(no water, they were flying in the air) and the only thing I could do, was to quit the game. Then I tryed to "repair" the game, as an option. It startet with a little update and was finish in 5min or so. I startet the game in hope of that the campaign still was there, but it wasn't. Damn it! Then I went for the first option, "update" it, and the same issue, when I startet the game. Why? Can somebody give me an reasonable explanation for this. Am I doing something wrong or is it just the game?

 

Thanks

Greetings, could you please send F11 report once you are in game?

Link to comment
Share on other sites

I had the smiliar problem after updateing the game. For me the game ask for installing microsoft visual redistributable 2017, but i allready had it installed, so the installer only gave me the option to repair or deinstall the redistributable, if i chose repair and did restart the game tried to install it again the next try. So i tried removing it, then the game update run trough and it did start, but in the start menu i got the flooting ship (no water rendered). I then downloaded and installed the visual redistributable 2017 directly from the ms website and restarted the pc, now the game is working normal for me.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...