Jump to content
Game-Labs Forum
Eyesore

can't post on forum, can't send private messages either.

Recommended Posts

as the title says, i don't know much more.

 

[[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Edited by Eyesore

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this error every time I've tried to use @ someone for the last 2 weeks. If I remove the @ someone it works every time.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep....  just don't "@XXXXXX" until it gets solved....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I just lost a long post on the raid mechanic because of this.😥

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, DeRuyter said:

Yeah I just lost a long post on the raid mechanic because of this.😥

When this happens, usually if you just click back (do not refresh), then click in the comment box, your message will be there again. Just remove the @ name and you should be fine.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue: impossible to quote, impossible to mention someone. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...