Jump to content
Game-Labs Forum
Sign in to follow this  
David Batista

***The Server Issue Thread***

Recommended Posts

I recently changed servers by accidentally clicking wrong server to login into, I was in server PvP Two USA and accidentally logged into PvP One EU and now when i try to log back into my server and i get the error "Authentication error: Account is locked by shard 'PvP One EU' - please try later or login there"  is there a timer to change server? or will i have to create a new account?

 

 

 

 

 

EDIT by Leviathan - Please read

 

Unfortunately, the servers are having some issues but the Dev team is addressing them. There is currently no ETA but we will update as soon as it's known.

 

In the meantime, I have created this topic and merged the existing server related threads into this one. Please keep your feedback and comments here regarding the issue.

 

Thank you for your patience

Edited by Leviathan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think there is a login issue.  I am getting this error when trying to log in:

 

y5iwKv9.jpg

LWN4oSS.jpg

qBwYDeK.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just checked again,  I seem to be able to log in on the USA servers but not the EU ones.

 

I am also getting 1909 as the number of players on line for EU PVP 1 server.  The European Logging servers seem to be having issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I normally play on PVP U.S two server. Well today i jumped on the PVP UK One server to say hi to some friends and then i jumped off to make dinner then i got back on trying to get on to PVP U.S two server and it says   "Account Locked By Shard "PVP One EU" - Please try again later or login there."      and now its been about 30mins and i still can not get in so how can i get this fixed? Thanks if you help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, 

For some reason the login queue is getting longer and longer for me to wait. I started at number 37 now i'm at 60?

Why is this happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

EU - 1 is having severe issues. Cant join into battles, cant dock. I tried to join into a battle to help a clan mate and now I'm stuck at connecting to login queue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, 

For some reason the login queue is getting longer and longer for me to wait. I started at number 37 now i'm at 60?

Why is this happening?

 

Im having the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are logged in pvp1 at the moment, but can't join battles or dock at ports.

Servers are having issues...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some really crazy shit just happened... and i cant get back in.

 

AI attacked AI and i joined and sided on the winning AI side .. then after battle end .. game over it moved me from my Niagra onto the deck of a Suprise AI.. then it said lost connection with battle.. logged out.. cant get back in. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah same thing here. I was in the middle of a battle and then ended up in the login queue screen, tried closing the game and reconnecting after it started taking a while. I hope I don't lose my ship to this crap. I F11ed it, just to be sure.

 

dJGhRU5.jpg

Edited by theprof739

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok then it's not my PC :D. Just attacked a pirate and when the attack counter reached 0, my ship stopped and the battle didn't start. I logged off because I thought it was a connection problem and wanted to reconnect but I can't connect to the server right now. These lucky bastards, they get away now.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Attacked a player in OW, he disappeared, my ship sat there not moving w/ sails up.  Couldn't move ship.  Other reports in chat include ppl not being able to leave battle and no one has been able to dock up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, me and three friends are having the same problem. Two of them were in battle and as soon as the battle ended, the connection was lost and none of them cant login. I was offline and couldnt join either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, there are issues with the server affecting everyone at the moment. Unfortunately, we may have to wait this one out until one of the devs wakes up to see the messages.

q.q guess i can update armored warfare but it's not as fun. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...