Jump to content
Game-Labs Forum
Sign in to follow this  
flewfy1

Empty shop screen

Recommended Posts

I have a problem in Willemstad

i have no warehouse

and no products in the shop

the windows are empty

 

 

://steahttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93590468EAE72AEAD460308C08B0357367F53C06F32565E7BCF8746759BA4C3D4CD3550359FE60BE552497140mcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=932497140

 

 

Edited by flewfy1
links to show problem where wrong

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, JollyRoger1516 said:

I'm on global and I get that around all the ports of Jamaica as well - only thing that helps is to restart the game. Mustve restarted like 6 times already...

I did that allready restart the game more times

i have downloaded the game 2 times nothing works

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, JollyRoger1516 said:

I'm on global and I get that around all the ports of Jamaica as well - only thing that helps is to restart the game. Mustve restarted like 6 times already...

On the testbed at one point we had a similar issue at one point. The temperary solution that we had until a hotfix was created to clean the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As it has been said in today's patch notes, 

  • More logs added to find the disappearing UI bug

We are working on fixing it.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, Ink said:

As it has been said in today's patch notes, 

  • More logs added to find the disappearing UI bug

We are working on fixing it.

bug report has been sent earlier today as well - hope it helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Similar problem. I have not ships, they gone away mysteriously. I cant buy nothing because shop is empty. I restarted the game, pc, router.... several times with same result. At last I have sunk my ship, but that dont work either, and now Im in port without ship and when I buy another basic cutter dont appears. Maybe I can go swimming, but I cant craft swimsuits...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Cardenal Rouco said:

Similar problem. I have not ships, they gone away mysteriously. I cant buy nothing because shop is empty. I restarted the game, pc, router.... several times with same result. At last I have sunk my ship, but that dont work either, and now Im in port without ship and when I buy another basic cutter dont appears. Maybe I can go swimming, but I cant craft swimsuits...

Please check this workaround:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here.

I entered port after a battle. The shop was aparently empty and I was told to log off and log in again.

I did so and now my ships and materials I had in the warehouse are gone.

This is annoying!!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017-5-26 at 10:45 AM, Ink said:

Please check this workaround:

 

Can you tell us if our problem is going to be fixed and all our stuff given back?

That did not work for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fourth day. No news.

My wife loves this bug.

As I can´t play, she wants to go shopping with me this afternoon. It is awful. Even worse, she is going to bring her mother. Probably not live to tell it.

Edited by Cardenal Rouco
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some people have lost a lot: redeemables, gold, things on the warehouse... 

 

What are they going to do even if you manage to fix this bug? Are they getting back some stuff?

Its quite discouraging to have nothing while other 1k players have everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, Cardenal Rouco said:

If you fix this bug, I promise that next Eurovision I will vote for Ukraine

LOL

Thanks for your answer @Ink

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Cardenal Rouco said:

If you fix this bug, I promise that next Eurovision I will vote for Ukraine

i think it was fixed finally today during maintenance. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, admin said:

i think it was fixed finally today during maintenance. 

I don´t think so, he still had the problem today

Share this post


Link to post
Share on other sites

Last hotfix ( Number 3) doesnt work for me.

 

I haven´t ships.

I buy ships, but they aren´t show in my Ship Selection.

Same happens with redeemables.

I can´t sail.

I can't trade with anyone...

 

It seems the lyrics of a bad song.

Edited by Cardenal Rouco

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, admin said:

i think it was fixed finally today during maintenance. 

Problem is still appearing. Do you need a new F11 everytime this happens to provide several reports or is one enough (don't want to spam you guys)? I had stopped reporting it after the second time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mini fix to this. When opening the report function it seems to activate the market windows. At least that is working for me. But the problem still presists that the market isn't loading in!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×