Jump to content
Game-Labs Forum
T. Cochrane

Ships are not sailing (moving) in Battle

Recommended Posts

Hello,

we are just a a battle vs. a pirate from Sorry Clan (CompleteDisaster) and our both ships are not moving / sailing (0,0 knots). Also restart client are not changing this.

I doesn´t look like random for me.

Screen attached.

All the best

Thomas

20161122103455_1.jpg

20161122104300_1.jpg

20161122104917_1.jpg

20161122105855_1.jpg

20161122105905_1.jpg

Edited by T. Cochrane
Additional pics that show that the opponent can move

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sir, 

to be clear ...are you accusing  CompleteDisaster of ...Witchery ?

Really thinks this suits better support, I read in chat you F11 the problem so it should be being reviewed now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sir,

do you have an explanation why 2 ships (both british) can´t move, but hte the other ships (pirates) can move?

Witchery, of course not, but ....(there is everytime a but).

All the best

Thomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sir,

meanwhile in the battle my ship start moving, stops again, ove & stops again. Intersting whise just finally stops parallel to his vic, before my ship was upwind of the vic.

Interesting or not. Still witchery?

Thomas

20161122110436_1.jpg

Edited by T. Cochrane
Pic shows that my shi moved, stoped, moved & finalkly moved paralell to opponents vic

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, T. Cochrane said:

& do you find it not interesting that my ship moves, stops, move and finally stopped directly side by side of the opponents Vic????

that is the reason why it is under review. Some patient maybe  needed now . Thanks for the screenshots

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Eishen said:

that is the reason why it is under review. Some patient maybe  needed now . Thanks for the screenshots

We both pressed F11 as well if that helps, here is a video forgive me for the stuttering I downloaded it during the battle and didn't have time to set it up correctly.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Captains, we are investigating the problem. We will reply once we find the reason of this bug. Make sure to report similar bugs.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×