Jump to content
Game-Labs Forum

Sir Paarma

Ensign
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sir Paarma's Achievements

Landsmen

Landsmen (1/13)

1

Reputation

  1. TheAgend47 from MAD47 clan was loosing the battle (2 vs 1(me) until he captured his own fleet ship to continue the battle with fresh ship. That was a low morale trick and it is green on green attack to get benefit. I reportted that also using F11. He should be punished for unfair play style.
  2. EU-sever is now down. Devs are fixing it now.
  3. Uskoisin suomalaisten enemmistön olevan edelleen EU-serverillä. Mielestäni brittipuolella on edelleen samat vanhat klaanit voimissaan ja uusia klaaneja tullut runsaasti lisäksi. En osaa sanoa johtuuko se siitä, että tauolla olleet ovat palanneet mutta niknamen perusteella uskon sinne tulleen myös niitä, jotka ovat vaihtaneet lippua. Tuntuu, että väkeä on nyt paljon. Cuttereita surffaa vähän joka poukamassa yksin tai ryhmässä.
  4. Eu-servulla minäkin olen ja toistaiseksi olen pitänyt brittilipun. Redeemableja en ole vielä käyttänyt. Espanja on nyt suuri. Briteillä on jonkinverran satamia, samoin Ranskalla. Muita on vaikea sieltä löytää.........
  5. Tervehdys! Foorumilla on käyty pientä keskustelua siitä, minkä maan lipun alle osa suomalaisista olisi menossa taistelemaan. Kirjoitelkaahan tänne myös siitä, minkä severin valitsette, kun asiat ovat selvinneet ja mitä Suomi-klaaneja on perustettu. Kun maa- ja serveritilanne selkiytyy niin koitetaan muistaa muiden maiden lippujen alla olevia heimoveljiä allianssiäänestyksissä, mikäli mahdollista. Ensi viikollahan se virtuaalimaailmanloppu olisi sitten tuloillaan.
  6. Täytynee seurailla tätä keskusteluketjua ennen maan valintaa.
  7. Moro! Mitä maata suomalaiset alkavat pelaamaan wipen jälkeen? Meitä on muutama pelaaja (tällä hetkellä britannian riveissä), jotka mielellään liittyisivät mukaan.
×
×
  • Create New...