Jump to content
Game-Labs Forum

Puuruoska Pete

Ensign
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Puuruoska Pete's Achievements

Landsmen

Landsmen (1/13)

1

Reputation

  1. Vaikka täällä on ollu aika hiljaista niin koetetaan nyt kysyä onko siellä ruotsin joukoissa vielä suomalaisia pelaajia, vai onko kaikki kyllästyneet, kuten meillä briteissä ollut suomiporukka. Ja kun brittien pelaaminen on nykyään mitä on, niin mielessä on puolenvaihto.
  2. I've been playing in EU-server after wipe. Yesterday there was some talk about global server, so I logged in there and saw that there was many redeemables to use. I was wondering does it effect anyway my EU-server character if I use those redeemables in global (most worrying about xp redeemable)
  3. Nonii, vipe tuli ja meidät köyhdytti, mutta ei siitä sen enempää. Mutta nyt varsinkin toivoisin että saisimme tähän alle vastauksia mikä maa, mikä serveri? koska uusia pelaajia tuskin ryntää pelaamaan ainakaan heti satamäärin, niinpäätös on tehtävä näin meidän kesken.
  4. Aivan, tässäkin pelissä on suurvaltapolitiikka. Espanja Englanti ovat isoja ja voimakkaita, espanja ehkä kaikkein eniten. Muut valtiot tarvitsevat (ainakin materiaalien saannin kannalta) liittolaisia, joiden satamia voi käyttää. Espanjalaista pelaavan ei tarvitse tuollaisista välittää. kun on koko meksikonlahti mistä keräillä. Tämä on myös historiallisesti oikein, mikä on mielestäni hyvä. Mutta jokainen pelaaja ajattelee tavallaan, ehkä suomalaisen pitää olla pieni ja aina vähän alakynnessä että pääsisi parhaimpaansa. Espanja voi olla hyvä vaihtoehto mutta jos haluaa pvp:tä ja varsinkin jos haluaa sitä suomalaisten kanssa, sinne on mentävä useampien.
  5. Mulla on ollut kunnia myös taistella Sir Paarman rinnalla viime aikoina ja myös keskustella tästä tilanteesta. Eiköhän kaikki suomikapteenit keskitytä kertomaan tähän topicciin ainakin mielipide siitä mitä lippua kumarratte, ja jos serveritilanne on niin kuin on annettu ymmärtää, niin kertokaa onko se EU vai Global. Eli jos nyt vastaatte tähän alle kaikki niin saadaan toivottavasti monien mielipide selville. Ja jakakaa omien klaanienne foorumeille jos sellaisia on. o7
  6. Tuosta servuvalinnasta mulle on muodostunut mielipide tässä viime aikoina, en ole ihan nuori enää, ja koko yön valvomiselle on muita parempia syitä kuin tämä peli, esim. juhannus. Vaikka mielestäni tämä on parhaita pelejä pitkään aikaan ja sivuaa myös tosielämän kiinnostuksen kohteita kuten historiaja merenkulku, niin en aio valvoa öitä jenkkiservulla odottamassa Port Battlen alkua.
  7. I dont really mind delays, gives me time to learn to be better captain and get more experience, like today I was in my first port battle to capture pampatar with some great captains. I just hope that you dont make any unreasonable changes who make game uninteresting for many. Personally I dont mind if game is little more harder, but pls keep main features close what they are now.
  8. Samaa mieltä, nyt vielä selvitettävä se parempi servu meille ja tiedotettava siitä, ettei sitten tule itku ja parku kun expat menee.
  9. Valinta on vaikea juurikin siksi että suomipelaajia on niin vähän ja kaikki on hajallaan kuin jokisen eväät. Mutta jos Aseet-klaanilta ei tule jotain selvää päätöstä, nykyinen hollanti tai sitten ruotsi on mulla kyl vahvoja vaihtoehtoja.
×
×
  • Create New...